Catering till dopfesten

Tidigare har jag aldrig förstått varför folk använder sig av catering, jag har alltid tänkt att det har varit enklare att laga maten själv. Det var innan vi hade dop för vår första son, det var definitivt första gången jag förstod hur det kunde vara användbart. Resultatet av det var att lösningen fick bli catering i Karlskrona på vår andra sons dop.

Vår första son fyller tre i år, så det var ett bra tag sedan vi hade dop för honom. Som sagt var det första gången jag förstod varför folk såg catering som ett bra alternativ. Med mitt tankesätt hade jag nämligen gett mig på att laga all den maten som skulle serveras på dopfesten, vilket var mer påfrestande än jag hade föreställt mig. Jag fick spendera otroligt många timmar i köket för att jag skulle hinna med att laga all maten som skulle serveras, det tog mig säkerligen tre dagar för att förbereda all mat. Eftersom jag tyckte att det var så pass påfrestande började jag förstå varför människor faktiskt ser catering som det bästa alternativet. När vi sedan fick vår andra son för lite mer än ett år sedan och började planera hans dop valde jag direkt att leta upp ett företag som erbjöd catering i Karlskrona, jag vägrade laga all mat igen. I mitt letande av företag hittade jag Till Bords Catering, företaget som vi slutligen vände oss till för att få hjälp med maten. Efter att ha fått deras hjälp med maten till dopfesten kan jag inget annat än avguda deras arbete, vi fick otroligt god mat serverad. Den här gången blev det inte för stressigt för mig, jag kunde släppa ansvaret över maten och fokusera på andra delar istället. Om någon av er tänker på samma sätt som jag gjorde tidigare är det här beviset på att man inte är helt knäpp bara för att man tar hjälp med catering, det är ett väldigt bra alternativ att ha i åtanke. Dessutom skulle jag vilja rekommendera er om Till Bords Catering ifall någon av er skulle vilja ha hjälp med catering i Karlskrona med omnejd.

Du gillar kanske också...