Svarar på frågor gällande min flytt

Tjenare, hallå, hej! Varmt välkommen ska du var till min blogg och ett nytt inlägg. Jag har sett att många av er har ställt frågor kring min flytt, så jag tänkte svara på ett par av frågorna i dagens inlägg. Det gör att jag kommer prata lite om den flyttfirma i Haninge som hjälpte mig. Förhoppningsvis får ni svar på det ni undrar.

Förra veckan flyttade jag till min nya lägenhet, den har två rum och kök. Tidigare hade jag ju en etta och kände att jag behövde mer utrymme, vilket är anledningen till att jag flyttade. Min nya lägenhet är relativt nyrenoverad och därmed är den mycket fräschare än vad min gamla lägenhet var, vilket jag är väldigt glad över. Jag har flyttat med mig allt förutom min gamla soffa, den var så sliten att jag har behövt köpa en ny. Trots att jag bodde ganska litet innan har jag lyckats samla på mig ganska mycket saker, därför var det en hel del som skulle flyttas. Då jag själv inte har någon bil och mina föräldrar bara har en liten bil var det inte optimalt att frakta allt i den, dessutom har den ingen dragkrok så vi kunde inte hyra släp. Det smidigaste alternativet för mig var därför att ta hjälp av en flyttfirma i Haninge för att flytten inte skulle ta onödigt lång tid. Flyttfirman jag vände mig till för att få hjälp heter M.E.S Flytt & Städ, av dem fick jag otroligt bra hjälp. Tack vare att jag tog hjälp av dem blev själva flyttandet inte lika långdraget, dessutom var det skönt att slippa bära alla tunga saker. Jag kan verkligen rekommendera er om denna flyttfirma i Haninge ifall ni skulle vilja ha bra hjälp med er flytt. Som sagt köpte jag en ny soffa till lägenheten, utöver det har jag även köpt en hel del porslin som verkligen behövdes. Det var egentligen det enda som jag behövde köpa nytt, resten hade jag sedan innan. Nu känns det som att jag har besvarat de flesta frågorna, förhoppningsvis känner ni att ni har fått svar på det ni undrade kring min flytt. 

Du gillar kanske också...